Adnan Atik

Mijn naam is Adnan Atik, ik ben spontaan en houd van avontuur.Ik plan dingen in, maar laat ook veel op mij afkomen. Mijn focus ligt bij het verbinden van jongeren en de maatschappij. In mijn ogen is er een kloof tussen beide. Door de talenten van jongeren te stimuleren willen ik jongeren in de maatschappij zichtbaar maken. Ik maak gebruik van Creative Arts als Storytelling, dans, spoken word en film. Voor de jongeren creëer ik een podium waar zij hun artistieke kant kunnen tentoonstellen aan publiek. 

Vroeger had ik als jongeren de behoefte om artistiek bezig te zijn, maar ik wist niet waar ik terecht kon. Ik wilde meer proeven van de kunst en culturele sector. Zo kwam ik na mijn studie in aanraking met Storytelling en andere creatieve kunstvormen. Na vele reizen te hebben gemaakt zocht ik zelf een podium op om mijn reisverhalen te delen. Ik wilde jongeren hiermee inspireren om zelf meer van de wereld te ontdekken. De voorstelling heet “Route naar Rijkdom” en was te beleven in Podium Mozaïek.

Ik bied workshops in Creative Arts, identiteitsvorming en maak eigen programma’s.Ik vind het belangrijk dat we elkaar leren kennen en dat lukt als wij luisteren naar elkaars verhalen. Creative Arts zie ik als middel om mensen met elkaar in verbinding te brengen en zal dit inzetten om jongeren verder te ondersteunen op weg naar hun dromen.